google56861d5ad278d367.html

Camino Aragones, first steps on the road

Speed doesn't matter, forward is forward

Ik ben Gert Pot, Camino Adventures is mijn weergave van de camino's die ik gelopen heb in de jaren en die begon met de Camino Aragones. Hieronder per dag een verslag met bijbehorende foto's.

Ik ben de caminoman van Gert en ik begeleid hem op zijn reis door het Franse en Spaanse land. Zo af en toe kom ik in beeld maar blijf ik toch vooral op de achtergrond. Ik ga mee voor een beetje afleiding en hem op het juiste pad te houden met mijn kaarten en kompas!

Het is dus echt begonnen! De wekker ging vroeg af, misschien wel mijn nieuwe wektijd voor de aankomende 15 dagen? Door mijn zwager Ed naar Schiphol gebracht, ingecheckt bij Easy-Jet en op naar Lourdes. Goede vlucht gehad en in Toulouse naar de treinen met de bus, hier een Nederlandse ontmoet en samen verder. Helaas duurde het verkrijgen van een...

Asson - Arudy

17-05-2017

De volgende morgen uitgeslapen want de wandeling zou maar 17km zijn, eerst ontbijten. Ik was net op tijd weg want anders was ik er uitgegooid door de dame die de verhuur regelt, want 09.45uur is wel erg laat voor een pelgrim om te vertrekken!